Czerwone, Zielone i Złote PLACKI BEZGLUTENOWE !!! wspaniała wiadomość !!!

Czerwone, Zielone i Złote PLACKI BEZGLUTENOWE !!! wspaniała wiadomość !!!

PLACKI BEZGLUTENOWE: CZERWONE – burak z pasternakiem, ZIELONE – ze szpinakiem, ZŁOTE – z cukinią
od Pięć Przemian właśnie zaczynają pojawiać się na rynku jestem DUMNA, ponieważ są „owocem” współpracy Słodki Zapach Malin z Pięć Przemian!  AUTORSKIE przepisy z bardzo prostym składem (receptury placków) zostały wydane w przepięknych opakowaniach i będą dostępne w dobrych sklepach z ekologiczną żywnością w bardzo dobrej cenie! Idealne na śniadanie, obiad i kolację. Wygodne do zabrania na wycieczkę! Doskonałe rozwiązanie dla osób nietolerujących glutenu, chorych na celiakie, a także tolerujących wszystko dużych i małych!

Zapraszam serdecznie do wypróbowania 🙂 100% naturalne 🙂

Wydrukuj

Podobne wpisy

batony muesli – bez cukru – bez glutenu

batony muesli – bez cukru – bez glutenu

Zdrowa przekąska, idealna na drugie śniadanie! Porcja na blachę o wymiarach 11×30 cm, po podzieleniu na kawałki wychodzi 5 dużych lub 8 małych batonów 🙂 100g płatków owsianych bezglutenowych (u mnie Pięć Przemian) 20g siemienia lnianego złotego (u mnie Pięć Przemian) 25g dyni bezłuskowej BIO […]

warzywny pilaw

warzywny pilaw

Pilaw to tradycyjna potrawa wschodnia, której bazą jest ryż lub kasza bulgur 🙂 Ja dziś przygotowałam swoją wersję tej potrawy z wykorzystaniem ryżu basmati. Lekko ostry o wyraźnym smaku curry – dla mnie ideał! Doskonały jako samodzielne danie lub jako dodatek 🙂 przepis na 4 […]



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *